روغن ترمز

نحوه تعویض روغن ترمز

نحوه تعویض روغن ترمز

نحوه تعویض روغن ترمز

 

نحوه تعویض روغن ترمز

یکی از مواردی که اغلب فراموش می شود، تعویض روغن ترمز خودرو می باشد. مواردی وجود دارد که همه ما فکر می کنیم هر چند ماه یکبار آنها را بررسی کرده ایم مانند روغن موتور، فیلتر روغن، فیلتر کابین، فیلتر هوا، لنت ترمز، لاستیک ها و غیره. اما تا زمانی که ترمزها به درستی کار کنند، چقدر به روغن ترمز خود فکر می کنید؟

همه خودروها و کامیون‌های سبک و متوسط امروزی دارای ترمز های هیدرولیک هستند، با نیرویی که مایع را از پای شما به هر چرخ می ‌برد و آن را تا حد زیادی چند برابر می کند. سیستم های ترمز دیسکی هیدرولیک به طور خودکار تنظیم می شوند و بسیار قابل اعتماد هستند. با این حال، آنها فقط در صورتی واقعاً خوب هستند که به درستی نگهداری شوند.

 

چرا روغن ترمز خراب می شود؟

روغن ترمز به مرور زمان تحلیل رفته و بر نحوه توقف خودروی شما تأثیر می گذارد. مشکل روغن ترمز این است که رطوبت هوا را جذب می کند. هر چه روغن ترمز رطوبت بیشتری را جذب کند، بیشتر مستعد گرم شدن بیش از حد و محو شدن آن است. هر چه سیال قدیمی تر باشد، اثربخشی آن کمتر می شود.

مشکل دیگر رطوبت این است که کالیبر ها، سیلندر های چرخ، خطوط ترمز و هر چیز دیگری را خورده می کند. و از داخل به بیرون کار می کند. روغن ترمز کهنه و خیس می تواند منجر به زنگ زدن کالیبرها یا خطوط ترمز از داخل شود.

اگر از ترمز های خود به شدت استفاده کنید، مایع ممکن است خیلی داغ شود و بجوشد. این همچنین می ‌تواند اتفاق بیفتد اگر کولیس  را قطع کند یا گیر کند، مالش روی دیسک در حین رانندگی گرمای بیش از حد تأثیر پایداری بر ویسکوزیته و کارایی مایع دارد. اگر سیال در سیلندر اصلی بوی سوختگی می دهد یا به شدت تیره است، وقت آن است که روغن ترمز خود را تعویض کنید.

حتما بخوانید:  خرید بهترین روغن ترمز و قیمت بهترین روغن ترمز در بازار

 

نحوه تعویض روغن ترمز روغن موتور پارس

هر چند وقت یکبار باید روغن ترمز خود را تعویض کنم؟

اکثر شرکت های سازنده روغن ترمز مانند فومن شیمی توصیه می کند هر یک سال روغن ترمز خودرو باید عوض شود.

اما، متخصصان فروشگاه اینترنتی روغن موتور پارس با 50 سال سابقه درخشان در فروش روغن ترمز اورجینال و اصل و همچنین نمایندگی فروش روغن ترمز فومن شیمی در استان هرمزگان و 7 استان دیگر با قیمت کارخانه همچنان توصیه می کنند روغن ترمز خود را هر دو سال یا  50000 کیلو متر تعویض کنید. اگر هیجانی رانندگی می کنید و مدام پای شما روی پدال گاز و ترمز است یا یک تریلر را یدک می کشید، هر یک سال یک بار روغن ترمز خود را عوض کنید.

حتی بعضی مواقع اگر روغن ترمز سالم به نظر می رسد، همچنان باید آن را به صورت دوره ای تغییر دهید. شما رطوبت موجود در سیال را نخواهید دید. چون در سطح میکروسکوپی قابل مشاهده می باشد.

 

نحوه تعویض روغن ترمز روغن موتور پارس

چگونه می توانم بفهمم روغن ترمز من نیاز به تعویض دارد؟

یک تصور غلط رایج این است که روغن ترمز برای همیشه دوام می آورد. مسئله این نیست. بین گرما و رطوبت، به مرور زمان تحلیل می رود و همچنین می تواند باعث خوردگی داخلی شود.

روغن ترمز شما باید همیشه شفاف باشد. اگر تاریکی یا تیرگی دارد یا بوی سوخته می دهد، باید تعویض روغن ترمز را شروع کنید اگر در اتومبیل‌های واقعاً قدیمی که نشسته‌اند، گاهی اوقات می‌بینید که روغن ترمز به ژله تبدیل شده است، که ممکن است نه تنها نیاز به شستشو، بلکه بازسازی کامل سیلندر اصلی و کالیبرها داشته باشد.

حتما بخوانید:  بررسی عوامل موثر در انتخاب و خرید روغن ترمز با کیفیت

مراحل نحوه تعویض روغن ترمز خودرو

بدیهی است که هر خودرو متفاوت خواهد بود، با این حال، رویه کلی یکسان است. قبل از انجام این کار، یک اخطار وجود دارد: که همیشه شخص دیگری را برای کمک کنار دست خود نگه دارید تا تعویض روغن برای شما آسان تر صورت بگیرد.

نکته بسیار مهمی که باید قبل از تعویض روغن ترمز به آن دقت کنید این است که برای تعویض آسان روغن ترمز خودرو ماشین روی پایه جک قرار بگیرد.

9 مرحله تعویض روغن ترمز

1. تخلیه روغن ترمز قدیمی:

درپوش را از سیلندر اصلی ترمز بردارید و تا آنجا که ممکن است روغن ترمز را خارج کنید.روغن ترمز قدیمی را در ظرف مناسبی برای دفع قرار دهید. هنگامی که تا جایی که می توانید آن را جدا کردید، یک پارچه بدون پرز تهیه کنید و زباله هایی که ممکن است در مخزن وجود داشته باشد را تمیز کنید.

2. پر کردن مخزن با روغن ترمز جدید:

پس از انجام این کار، باید سیلندر اصلی را تا خط MAX با روغن ترمز تازه و جدید پر کنید. اطمینان حاصل کنید که از مایع با مشخصات صحیح استفاده می کنید که باید روی درپوش سیلندر اصلی علامت گذاری شود. هنوز درپوش روی مخزن روغن ترمز نگذارید، زیرا باید آن را چند بار شارژ کنید. شما به دنبال این هستید که تمام روغن ترمز قدیمی را با مایع تمیز و جدید خارج کنید.

3. پاکسازی سیلندر ها و کالیبر ها:

هر کالیبر ترمز یا سیلندر چرخ ترمز دارای یک قسمتی در پشت است. هر کدام را با مقداری تمیز کننده ترمز اسپری کنید تا چربی و کثیفی پاک شود، سپس روغن نفوذ کرده تا آزاد شود.

4. از نقاط دور شروع کنید:

برای اکثر خودروها، شما از دورترین گوشه از سیلندر اصلی شروع به کار کنید. چرخ عقب در سمت سرنشین خواهد بود. طول کوچکی از شیلنگ لاستیکی را به روغنی بچسبانید و سپس انتهای شیلنگ را در ظرفی که روغن ترمز قدیمی سیلندر اصلی را در آن قرار داده اید فرو کنید.

حتما بخوانید:  فروشگاه اینترنتی روغن موتور پارس

5. زمان استفاده از دستیار:

در حالی که کمک و دستیار خود در صندلی راننده است، به اولین قسمت روغنی بروید. یک بلوک را زیر پدال ترمز بچسبانید تا از فشار دادن آن به زمین جلوگیری کنید.

6. پمپ کنید و نگه دارید:

از دستیار بخواهید 3 بار ترمز را پمپ کند، سپس پدال را پایین نگه دارد. در حالی که دستیار پدال را نگه می دارد، پیچ ها را را شل کنید و مایع قدیمی باید به سرعت همراه با هوای داخل خط خارج شود. پیچ را ببندید و به کمک کننده خود علامت دهید که دوباره پدال را پمپ کند و آن را نگه دارد. پیچ را دوباره باز و بسته کنید. این کار را تا زمانی که مایع جدید بدون حباب وارد شود ادامه دهید.

 

7. شارژها:

مراقب سطح سیال در سیلندر اصلی باشید، زیرا در حین پیشرفت باید روغن ترمز را پر کنید. اگر مخزن سیلندر اصلی را خالی بگذارید، هوا را به داخل خطوط پمپ می کنید و باید از نو شروع کنید.

 

8. تکرار کنید:

همین کار را برای هر چرخ انجام دهید، در حالی که به سیلندر اصلی نزدیک می شوید.

آخرین مورد وقتی آخرین کولیس را به پایان می رسانید، باید “احساس” مناسبی از پدال داشته باشید، که منظور ما از آن است که پدال باید محکم باشد. زیرا به این معنی است که سیستم ترمز پر از مایع جدید است و نه هوا. اکنون سطح سیلندر اصلی را برای آخرین بار بررسی کنید، در صورت نیاز آن را پر کنید، سپس آن را ببندید.

9. چرخ‌ها:

با خاموش بودن هر چهار چرخ، این زمان عالی برای چرخاندن لاستیک‌ها است. چرخ ها را برگردانید، ماشین را روی زمین پایین بیاورید.

به یاد داشته باشید که همیشه در چند کیلو متر اول پس از کار روی ترمز مراقب باشید سطح روغن ترمز را در توقف بعدی سوخت بررسی کنید و در صورت نیاز آن را تا علامت MAX پر کنید.

 

در این نحوه تعویض روغن ترمز را به صورت کامل طبق توصیه های متخصصان فروشگاه اینترنتی روغن موتور پارس آموختیم. از اینکه ما را همراهی می کنید صمیمانه متشکریم.

 

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *